Voor wie veel gebruik maakt van internet is het mogelijk een sim only abonnement af te sluiten met onbeperkt internet. Met onbeperkt internet worden er geen extra kosten in rekening gebracht nadat er teveel mobiel internet is verbruikt, het is immer onbeperkt. Sim only met mobiel internet is enkel voordelig voor wie gebruik maakt van zo’n 2000MB, oftewel 2 GB, internet per maand. Wie minder dan dit aantal MB’s verbruikt is voordeliger uit door een sim only abonnement af te sluiten met daarin een vastgesteld aantal MB’s. Over het algemeen wordt dan aangeraden voor 1000 MB of 1500 MB te kiezen. Sim only met onbeperkt internet wordt op dit moment maar door deze providers aangeboden: T-Mobile, KPN, Tele2 en Youfone.


T-Mobile
Bij T-Mobile wordt de Onbeperkt Internet Voordeelbundel als extra aangeboden op de sim only abonnementen ‘Smart Plus Sim-only’ en het ‘iSmart Sim Only’ abonnement. Met een onbeperkt internet bundel zijn er geen onverwachte extra kosten. De snelheid wordt bij T-Mobile na het bereiken van het maandelijkse datategoed teruggebracht naar 64 Kb/s. Voor €5,03 extra per maand is men altijd onbeperkt online bij een sim only abonnement van T-Mobile.

Youfone
Ook bij Youfone kan men terecht voor een onbeperkt internet bundel bij een sim only abonnement. Youfone biedt deze bundel aan met een snelheid van 3,6 MB/384 KB/s. De snelheid wordt teruggebracht naar 64 KB/s wanneer er 2000 MB is verbruikt. Onbeperkt internet bij een sim only abonnement is zeer voordelig voor wie meer dan 1000 MB per maand gebruikt. Wanneer men anders buiten de bundel gaat is het tarief 0,10 cent per MB.