Menu Home

Prepaid

Als u kiest voor prepaid bellen dan betaalt u van tevoren voor wat u belt. Met een beltegoedkaart kunt u opwaarderen als het beltegoed op is. Let erop bij het kiezen van een provider hoelang u erover kunt doen zonder op te waarderen. Bij sommige providers is het verplicht om regelmatig op te waarderen. Deze providers hanteren bijvoorbeeld een termijn van een jaar. Waardeert u niet op dan sluiten ze het telefoonnummer af. Het is ook mogelijk dat het beltegoed maar voor een beperte periode geldig is.

Voordeel prepaid
Het voordeel van prepaid bellen is dat mensen die weinig bellen wel bereikbaar kunnen zijn. De prijs van prepaid bellen ligt doorgaans hoger dan bij een sim only abonnement en is relatief duur. U weet echter wel zeker dat u niet voor verassingen komt te staan. U koopt beltegoed wat u op kunt maken en meer niet. Als het op is, is het op en kunt u niet meer bellen. Bekijk hieronder de voor- en nadelen van prepaid. Zo kan je de verschillen tussen prepaid en sim only vergelijken.

Voordelen prepaid bellen:

  • Geen vaste maandlasten
  • Geen verborgen kosten

Nadelen prepaid bellen:

  • Het beltarief is hoger dan bij een abonnement
  • Als het beltegoed op is kunt u niet meer bellen
  • U moet beltegoed kaarten kopen om weer te kunnen bellen

Kijk voor nog meer vergelijkingen tussen prepaid en een sim only abonnement en de ontwikkelingen hier in op de website van DutchCowboys.